Salangen-Nyheter

Besøkte sin nye arbeidsplass:

Heidi blir ny butikksjef

1. februar 2018 tar Heidi Haaksvold over stillingen som butikksjef for Coop Prix på Tennevoll, mandag var hun sammen med driftssjef i Coop Nord, Bernt-Leidulf Bergholt på besøk for å bli bedre kjent med sin nye arbeidsplass og ansatte. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

TENNEVOLL: Mandag fikk Coop Extra Tennevoll besøk av Heidi Haaksvold, som tar over stillingen som butikksjef fra februar, neste år. - Jeg gleder meg virkelig til å jobbe her, det blir spennende, sier Haaksvold.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var i alt ni søkere på den nye stillingen som butikksjef ved Coop Prix Tennevoll. Driftsjef i Coop Nord, Bernt-Leidulf Bergholt forteller at det var mange gode kandidater til stillingen og at de måtte ha både andre-, og tredjegangsintervju før de til slutt endte opp med Heidi Haaksvold. - Vi gikk til slutt for Heidi, og det er på grunn av at hun er en person som vi kjenner godt og som har jobbet i Coop i 20 år og har mange gode kvalifikasjoner, blant annet fra hennes siste jobb som driftsansvarlig ved Polar Park. Å være driftsleder gir mange gode erfaringer og egenskaper som kommer godt med som butikksjef. De ansatte ved butikken på Tennevoll er en flott gjeng, og de fortjener en god sjef, og det tror jeg de får nå, forteller driftssjef ved Coop Nord, Bernt-Reidulf Bergholt.

Mange om beinet

Selv etter å bli forespurt om å stille opp til et tredje jobbintervju var ikke Heidi enda helt sikker på om hun fikk stillingen. - Jeg tenkte jeg kanskje  ble å få jobben når jeg ble invitert til det tredje intervjuet, men var ikke sikker. Etter intervjuet gikk jeg en hel dag å ventet på en telefon fra Bernt-Leidulf, det var en veldig nervepirrende dag, forteller Heidi Haaksvold som ser frem til å overta den nye stillingen den 1. februar 2018. Hun legger ikke skjul på at hennes tid som driftsansvarlig ved Polar Park har vært veldig givende med erfaringer som vil komme godt med i hennes nye jobb. I tillegg har Haaksvold jobbet omlag tjue år i Coop tidligere, både som kassabetjening og på hovedkontoret til Coop Midt-Troms.