Salangen-Nyheter

Coop-uka 2012:

Heldig vinner av varer

Elise Myrmel mottar handlevogna med varer til en verdi av 817 kroner av butikksjef Jimmy Treland. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Coop Uka 2012 ble offisielt avsluttet lørdag ettermiddag med sang og konsert på Prix-kafeen på Sjøvegan. Her fikk også Elise Myrmel (bildet) en kjempeoverraskelse!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det har vært utrolig mye liv og røre på Coop Prix den siste uka. Det har vært stands med ulike budskap og innhold. Lørdag ble det hele avsluttet med konsert på Prix- kafeen av viseklubben Baluba. Dessverre begynte konserten litt sent på dagen, rundt kl. 14.00 så det var ikke like mye folk som tidligere på dagen. Men det var ingenting å si på konserten, som skapte hygge og glede til de som hadde møtt frem.

Viseklubben Baluba sørget for god musikk inne på Prix-Kafeen lørdag ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSENVant handlevogn med varer

Elise Myrmel fra Laberg fikk seg en kjempeoverraskelse lørdag ettermiddag. Hun hadde nemlig vært med i en konkurranse hvor man skulle gjette hvor stor verdi det var på handlevogna med varer. Elise tippet 816 kroner. Det var bare 1 krone unna det riktige svaret, og dermed var hun nærmest av de 552 personene som hadde tippet verdien i lag med henne. - Dette var hyggelig, sa Elise og tok handlevogna med seg som hun fikk av butikksjef Jimmy Treland på Coop Prix, Sjøvegan.