Salangen-Nyheter

Kleo på Sjøvegan:

Herreklær bak veggen

- Det kan skjules mye fint inne i et gammel bomberom. Det er bare å komme og se, sier May Torill Rotvik på Kleo på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Ikke alle visste det, men en flott herreavdeling med klær dukker opp dersom man går inn bak tykke vegger på Kleo på Sjøvegan. - Kom inn og se her, sier May Torill Rotvik (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Daglig leder May Torill Rotvik på Kleo på Strandsenteret tror ikke alle kundene hennes er klar over at de har en egen herreavdeling bak veggene inn til bomberommet i sine butikklokaler. - Vi har sikret de godt her inne. Men vi har en flott herreavdeling med klær som vi selvsagt ønsker at mannfolkene og damene skal komme og titte nærmere på, sier May-Torill til nettavisen.

Trives i nye lokaler

Det er bare noen få uker siden at Kleo flyttet inn i de nye lokalene sine på Strandsenteret. De holder nå til i lokalene der Glade Hjem og MoRo tidligere har vært i Strandsenteret. - Vi trives veldig god her. Vi har fått en mindre butikk som er mer oversiktlig og som kan by på mye fint til dame og herre, reklamerer May Torill velvillig. Hun inviterer nettavisens journalist med seg på "bakrommet" for å se på de flotte herreskjortene og buksene som er utstilt. - Vi håper at flest mulig kan komme innom oss og se på det flotte utvalget vi har her i våre nye og trivelige lokaler, avslutter May Torill og smiler.