Salangen-Nyheter

Nytt toppår for Coop Prix

Historisk gode tall

Coop Prix Sjøvegan kan si seg veldig godt fornøyd med år 2007. Butikken på Sjøvegan klarte sitt beste overskudd i hele butikkhistorien, på 2,7. millioner kroner. - Det er et beløp vi kan si oss veldig godt fornøyd med, sier adm.direktør i Coop Midt Troms, Ole Dahlbakk (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Adm.direktør i Coop Midt Troms, Ole Dahlbakk kunne i går kveld legge fram et solid overskudd for Coop Prix-butikken på Sjøvegan

Det var en stolt og glad butikksjef Agnar Fossbakk på Coop Prix på Sjøvegan som under gårdagens årsmøte i Coop Midt Troms, Sjøvegan krets kunne sitte å høre at kretslederen Eliseus Rønhaug leste opp overskuddet på butikken på Sjøvegan for år 2007. - Vi har hatt et overskudd på butikken på Sjøvegan i 2007, som er historisk i alle butikkens leveår. Aldri før har vi kommet så langt som til 2,7.millioner kroner i overskudd og hatt en omsettning på rundt 40. millioner kroner, forteller butikksjef Agnar Fossbakk overfor nettavisen.

Konkurransesituasjonen

Oppfordringene fra medlemmene på årsmøte var mange til adm. direktør Ole Dalbakk i Coop Midt Troms under årsmøtet i går. Et av de store temaene på møtet var konkurransesituasjonen som kommer med Rema 1000 på Sjøvegan. Strategien og alt for å møte den hos den lokale Coop Prix- butikken er klar. I mai måned i år skal nemlig en ny-restaurert butikk stå ferdig til kundene.

Nominerte kandidat

Det ble også stemt fram Sjøvegan kretsen's kandidat til prisen "Coop Midt Troms-prisen". Som blir gitt til lag eller foreninger som har gjort noe bra i samfunnene det siste året. Sjøvegan- kretsen stemte inn Salangen skolekorps som sin kandidat til prisen. Så gjenstår det og se hvem som er den beste kandidaten fra alle kretsene i Coop Midt Troms.

Tilstede under årsmøtet i Coop Midt Troms, Sjøvegan krets i går:

Jon Henrik Larsen

(tekst og foto)