Salangen-Nyheter

Holder åpent to timer lengre

Coop Prix, Ica Nær og Martine på Sjøvegan holder to timer lengre åpent på lillejulaften. - Når de andre foretningene på Sjøvegan stenger kl. 18.00,så har vi åpent to timer lengre, sier daglig leder for Martine, Gunn Møller (t.h).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse


På bildet:

Agnar Fossbakk på Coop Prix og Gunn Møller på Martine tar seg god tid til julekundene.

Det er ingen tvil om at folk stresser nå like før julaften. Noen skal kombinere jobb-dagen med å få kjøpt inn de siste julegavene eller den siste maten til julaften. Derfor har handelsstanden i Salangen gjort sitt ytterste for å legge til rette for at kundene kan stresse ned, og bruke litt tid på ettermiddagen for å gjøre de siste innkjøp. - Vi ønsker at folk skal stresse ned, og ta seg god tid til å handle hos oss, forteller daglig leder for Martine Klær på Sjøvegan, Gunn Møller. I lag med seg har hun Agnar Fossbakk på Coop Prix, Sjøvegan. - Vi merker at det er mye folk innom som skal handle, og det går i julemat og annet til julen, forteller Fossbakk.

Litt lengre åpningstid

Det som er budskapet til de tre butikkene som har åpent på lille julaften i år, er at de har to timer lengre åpent på denne kvelden. - Vi ønsker å tilrettelegge for kundene. Derfor holder vi åpent til kl. 20.00 på lille julaften i år, forteller Gunn Møller. Da snakker hun om Coop Prix, ICA Nær og Martine Klær som skal ha forlenget åpningstid. De andre butikkene på Sjøvegan skal holde butikken åpent til kl. 18.00. - Vi håper at folk kommer og handler, og bruker tiden her på Sjøvegan på kvelden lille julaften, sier Agnar Fossbakk til nettavisen.

Foto: Jon Henrik Larsen