Salangen-Nyheter

Gir bort skreddersydd turopplevelse:

Hvem skal få julegaven vår?

Deep Forest Husky som holder til på Kvernmo i Gratangen ønsker å dele ut en flott julegave til noen, og søker derfor nå etter forslag fra deg. FOTO: PRIVAT

KVERNMO: Deep Forest Husky som holder til på Kvernmo i Gratangen ønsker å dele ut en flott julegave til noen, og søker derfor nå etter forslag fra deg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Huskeyfarmen Deep Forest Huskey som holder til på Kvernmo i Gratangen og som tilbyr spennende opplevelser og hundespannturer ønsker nå å gi bort en julegave. De ønsker nå forslag fra våre lesere om hvem som fortjener å få denne julegaven. Av kriterier ser de helst at det er noen som kanskje ønsker seg et lite avbrekk fra hverdagen, men som kanskje ikke har råd til å ta en slik tur.

En familieopplevelse

Ronald Kvernmo forteller til nettavisen at de ønsker en hel familie som de sammen skal være med å sette opp en skreddersydd hundespann tur med. – Vi har tilbud til både store og små, og kan tilby både hundekjøring, lavo og bidos, i tillegg har vi over tretti valper som barna kan få leke og kose med, sier Kvernmo.

De ønsker å få inn forslag fortløpende sendt inn til deres

Facebook side