Salangen-Nyheter

Arrangørene utbedrer Reistadløpet:

I år blir det fellesstart

I motsetning til tidligere vil det i år bli fellesstart på Reistadløpet.

SETERMOEN: Reistadløpet AS har nå offentliggjort at de har gjort en del endringer for at årets arrangement skal bli enda bedre enn i fjor. Dette inkluderer blant annet billigere overnattingstilbud og fellesstart.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var mye publisitet rundt fjorårets Reistadløp, og skal vi tro arrangørene så vil det ikke bli noe dårligere i år. Reistadløpet AS kom i går ut med pressemeldingen om hvilke tiltak de nå har gjort for å bedre opplevelsen både for løperne, publikum og TV-seerne. – De endringene vi har gjort er basert på erfaringer fra fjorårets arrangement. Blant annet så vil det i år bli fellesstart, noe vi mener vil være bedre både for arrangementet men også for løperne. I og med at amatørløperne starter samtidig som pro-team løperne så vil dette skape en større tilhørighet mener vi, forteller daglig leder ved Reistadløpet, Ivar Holand.

Billigere overnattingstilbud

Ettersom det i år forventes økning i besøkstallene har nå tre aktører sagt seg villig til å redusere prisen for overnatting under arrangementhelga. De tre aktørene er forøvrig Bardufosstun, Haraldvollen og Bardufoss Hotell. – De har etter anmodning fra arrangørene lagt til rette for dette, noe vi synes er veldig bra. Det er klart at jo mer aktivitet vi klarer å skape jo mer vil det gagne det lokale næringslivet, opplyser Holand. Den siste endringen er at de ønsker å få frem at dette kun er ett løp, men med to distanser. I og med at Reistadløpet nå er en del av Visma Ski Classic opplevde Reistadløpet AS at det ble litt mer fokus på Visma Ski Classic noe som gikk på bekostning av 34 kilometeren.