Salangen-Nyheter

Skientusiaster i Salangen:

I dag er første renn!

Både barn og foreldre ser frem til onsdagsrennene i Seljeskog og Øvre Salangen som starter opp igjen fra og med i dag 4.februar. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I ettermiddag er det klart for årets første onsdagsrenn i Seljeskogen. Dette arrangementet er for skiglade salangsværinger i alderen 0- til 100 år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det første rennet går av stabelen i dag onsdag 4. februar, og første renn foregår i Seljeskogen, og da er det SIF Ski som arrangerer dette. Arrangørene er veldig spent og klar. - Seljeskog IL, Øsil og Sif Ski er klar og håper at mange melder seg på. Dette er et flott samarbeid mellom idrettslagene, sier Ørjan Johansen i Salangen IF Ski.

Populært

Oppfordringen til alle foreldre er klar. - Ta med ungene og still opp med godt humør!. Det er stor trivselsverdi i dette. I tilegg er det også en egen trim-klasse, sier Johansen fornøyd. I Seljeskog har løypetrasèen blitt utbedret nå i år, og løypene er kjempefine. Slik som det nå er, er skiforholdene perfekte, i følge Ørjan Johansen, som forøvrig håper på stor oppslutning om arrangementet i ettermiddag fra klokken 17.30.