Salangen-Nyheter

Ungdomsrådet i Salangen:

I mars blir det UKM

Den 19.mars er det igjen klart for Ungdommens kulturmønstring i Salangen. Påmeldingsfristen er satt til 5.mars. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Den 19. mars blir det Ungdommens kulturmønstring i Salangen. Ungdomsrådet oppfordrer alle med et talent om å melde seg på. Påmeldingen er gratis og fristen er satt til 5.mars.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nå er ungdomsrådet i Salangen i gang med planleggingen av årets UKM som skal finne sted inne på kulturhuset i Salangen den 19.mars. Her kan alle melde seg på for å fremvise sine talenter, måtte det være seg sang, dans, teater, video, foto, kunst eller fotballtriks. Ungdomsrådet melder at det er veldig fritt om hva man kan stille med, men at matlaging og store kjæledyr, som for eksempel hest ikke er tillatt.

Finnsnes og landsfinale

For de tre beste innen kunst og foto i tillegg til de tre beste sceneopptredener går videre til finale på Finnsnes, og om man der klarer å imponere dommerne så går man videre til landsfinalen. Dette er da kun forbeholdt de mellom 10 og 20 år. – Vi oppfordrer alle til å melde seg på, eller å komme å se på den 19. mars. Det er både gratis påmelding og gratis inngang og i tillegg vil det bli en presentasjon av ungdomsrådet, oppfordrer ungdomsrådet.

Sjekk ut arrangementet på Facebook her!