ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Åpner Norges mest moderne Extra butikk:

I morgen braker det løs!

Butikkarbeider Egil Danielsen og daglig leder Agnar Magne Fossbakk gleder seg til i morgen, torsdag. Da åpner de Norges mest moderne Extra-butikk. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: I går, tirsdag kom endelig skiltet opp, og Agnar Magne Fossbakk har begynt nedtellingen til den store dagen. Torsdag klokken 10:00 braker det løs.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Varene er på plass i hyllene, den gamle butikken er tom, og stemningen er spent blant de ansatte som har stått ekstra på den siste tiden med å få alt klart til den store dagen som nærmer seg med stormskritt. Torsdag 15. mars åpner dørene for første gang til den helt nye Extra butikken på Sjøvegan. – De ansatte har gjort en helt fantastisk jobb, og de gleder seg til å komme inn i en ny butikk. Vår gamle butikk har vært alt for liten, noe som har medført en litt krevende arbeidshverdag til tider, forteller daglig leder Agnar Magne Fossbakk.

Nå legges siste hånd på verket før den store dagen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Direktesending av åpningen

Nettavisen skal selv være tilstede under åpningen på torsdag hvor det skal direkteoverføres en nett-tv sending av begivenheten. Driftsjef i Extra, Bernt-Leidulf Bergholt vil også være til stede under åpningen. – Vi håper det kommer mange besøkende innom oss på torsdag, vi skal selvfølgelig feire åpningen med mange gode tilbud til våre kjære kunder, opplyser Fossbakk.