Salangen-Nyheter

Kommunen verdsetter revylaget:

Ibestad hedret Kvæsman

Under kommunestyremøte på Ibestad torsdag i forrige uke fikk Kvæsmebolet revylag en gave på 5 000 kroner i anledning deres 30 års jubileum. – Vi er svært takknemlige for denne påskjønnelsen fra kommunen, sier revylagsleder, Asbjørg Frantsen.

SJØVEGAN: Under kommunestyremøte på Ibestad torsdag i forrige uke fikk Kvæsmebolet revylag en gave på 5 000 kroner i anledning deres 30 års jubileum. – Vi er svært takknemlige for denne påskjønnelsen fra kommunen, sier revylagsleder Asbjørg Frantsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I tretti år har ibestadværingene fått flire mye av gladgjengen i Kvæsmebolet revylag, og i helga kunne den stolte gjengen markere sitt jubileum. Under kommunestyremøte i Ibestad kommune på torsdag opplyste ordfører, Dag-Sigurd Brustind at kommunen gir en gave til revylaget på 5 000 kroner i anledning deres tretti års jubileum. – Det er først og fremst veldig hyggelig at vi får en slik utmerkelse og at vi blir husket på og satt pris på slik er vi veldig takknemmelige for. Det er ikke gratis for oss å drive med revy, så denne pengegaven vil komme oss godt til nytte, forteller leder for Kvæsmebolet revylag, Asbjørg Frantsen til nettavisen. Lørdag kveld fikk revylaget også en pengegave fra Ibestad Pensjonistforening på kroner 1000,-.