Salangen-Nyheter

Russen bidrar til TV-aksjonen:

Ikke bare opptatt av fest

Russepresident ved Sjøvegan videregående skole, Sander Daleng forteller det ser ut til å være bra engasjement blant russen om å være med på bøssebæringen førstkommende søndag.

SJØVEGAN: Etter russefesten i helga nevnte ordføreren ovenfor russepresidenten TV-aksjonen 2017. Mandag ble det foreslått på russestyremøte at Sjøveganrussen skulle være med som bøssebærere. Dette ble enstemmig vedtatt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Russepresident ved Sjøvegan videregående skole, Sander Daleng synes ordførerens forslag var bra. - Vi ser ingen grunn til hvorfor russen ikke kan bidra til en god sak. Årsaken til at vi ønsker å være med er jo enkelt og greit fordi vi mener at dette er viktig, russen skal jo ikke bare være opptatt av fest, forteller Daleng i intervju med nettavisen.

Iver Walør Sagerup (til venstre) og rødruss Carl Fredrik Eilers (til høyre). FOTO: PRIVAT

Visepresident Iver Walør Sagerup (til venstre) og rødruss Carl Fredrik Eilers (til høyre). FOTO: PRIVAT

- Engasjementet er til stede

Daleng forteller videre at han synes det er viktig at russen også er med å bidrar i samfunnet sik som i denne sammenheng, hvor pengeinnsamlingen går til skolegang til barn i utviklingslandene Syria, Mali, Pakistan, Sør-Sudan og Colombia. Han har enda ikke fått tilbakemelding fra alle russ ved skolen, men forteller at de han har fått positive tilbakemeldinger fra de han har snakket med. - Jeg venter enda på et endelig svar fra flere enda, men engasjementet er til stede, og jeg håper vi får se mer av det på søndag, avslutter russepresidenten.