Salangen-Nyheter

Får ikke rengjort toaletter til bobil og campingvogn:

Ikke fullverdig tilbud

Det er vanskelig og få skylt og rengjort bobil- og caravantoalettene etter tømming på stasjonen på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det er blitt mer og mer utbredt at folk bruker sine bo-biler hele året. Når bilene brukes, så blir det også behov for å kunne tømme toalettet. Dette er ikke like enkelt å få gjort på vinterstid her på Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I alle kommuner skal det være tilgjengelige forhold for at caravanistene kan få tømt sine toalett. Det er også på Sjøvegan tilrettelagt for det, men problemet er på vinteren. - Ja dette er et problem for oss som bruker bo-bilen mer eller mindre hele året. Jeg tenker jo også på hvordan det blir nå når vi nærmer oss påske og de eventuelle påsketuristene som kommer til Sjøvegan. I Påsken er det mange som benytter bobilen og campingvogn og drar ut på tur. Jeg tror folk kan tømme toalettet her i Sjøvegan, men det blir verre med å få det spylt og rengjort, for vannet er stengt der, sier bobil entusiasten Per Tore Hauglid til nettavisen.

Langt mellom

Slik som nettavisen erfarer er det langt mellom steder det er muligheter for å få tømt toalettene. - Det er langt mellom plassene ja. Jeg vet bare om to steder hvor dette kan gjøres og det er i Lødingen, Hatteng og i Målselv. Dette er for dårlig, anleggene rundt omkring skulle vært tilgjengelige hele året for tømming. Vi som bruker bobilen mye, ja faktisk bortimot 200 dager i året, gjør også det på vinteren, avslutter Per Tore Hauglid i det han kjører videre på tur.