Salangen-Nyheter

Sjøvegan Maskin og Transport:

Ikke mye slit med «Ole»

Cato Sørensen i Sjøvegan Maskin og Transport forteller at orkanen «Ole» ikke bydde på for store problemer for dem i helga. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Orkanen «Ole» som herjet i helga ble ikke så ille her på Sjøvegan, i forhold til det som var meldt. - Vi var ute på brøyting under det verste uværet, og det gikk veldig greit, sier daglig leder Cato Sørensen i Sjøvegan Maskin og Transport.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Orkanen «Ole» blåste sterkt på sine plasser, hvor det ble masse ødeleggelser og der den slo verst inn var nok ute i Lofoten. Her på Sjøvegan var orkanen moderat i forhold til andre steder. Cato Sørensen i Sjøvegan Maskin og Transport forteller at den vindfulle gjesten ikke skapte noen store problemer for dem. -Snøryddinga og brøytinga gikk egentlig veldig greit uten noen dramatikk. Det var veldig lite trafikk på veiene, så brøytinga gikk veldig greit, og ingen hindringer for oss. Folk har tatt oppfordringen om å holde seg innendørs. Orkanen tok ikke så voldsomt her i vårt distrikt, så brøytinga var helt greit, avslutter Sørensen ovenfor nettavisen.