Salangen-Nyheter

Ingen næringsforening

Fredag kveld avholdt Lavangen kommune ved næringsansvarlig Viktor Andberg et næringsmøte på Fjellkysten hotell. Planen var å få i gang en næringsforening i Lavangen, men det gikk ikke helt etter tankene til Andberg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Mange fra små og store bedrifter i Lavangens næringsliv hadde møtt opp på møtet fredag kveld.

Tidligere i forrige uke gikk ordfører og næringsansvarlig i Lavangen kommune, Viktor Andberg ut på nettavisen og sa at han ønsket å få startet opp en næringsforening i Lavangen. På det første møtet som ble avholdt på fredag kveld på Fjellkysten hotell var intensjonen at man kunne få i gang et interimstyre. Men de 16 personene som møtte opp fra næringslivet i Lavangen ville det anderledes. Forslaget om å starte næringsforening ble nedstemt, i stedet ønsket flere at man kunne danne et næringsforum som kunne møtes noen ganger i året.

Vil ha propell

Men flere av representatene fra næringslivet i Lavangen hadde sett over til nabokommunen Gratangen, der kommunen hadde ansatt en person som har ansvar for utvikling innenfor næringslivet, en såkalt propell som Gratangen har kalt det. Næringsansvarlig Viktor Andberg nådde ut med sitt budskap til næringslivet med å presentere prosjektet "Dyrk talentene" der Jørgen Høgmo og Ørjan Johansen fra Studiesenteret.no er sentrale personer.

Foto: Evy Hansen

Annonse