Salangen-Nyheter

Ingen pol-åpning før på nyåret

I går var representanter fra Vinmonopolet AS på Sjøvegan for å se på ulike lokaliteter for det nye utsalget her i bygda. Men salangsværingene må nok vente til på nyåret før de kan besøke utsalget på Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

På bildet:

Representanter fra Vinmonopolet var i går på Sjøvegan på befaring.

I lengre tid har vært snakk om polet, og hvor det skal ligge på Sjøvegan. Tre kandidater har etter det Salangen-Nyheter erfarer levert tilbud på lokaler til Vinmonopolets utsalg på Sjøvegan. En av kandidatene er Coop Prix Sjøvegan. Nettavisen snakket i går med personer på gata, og spurte hvor de tror polet blir å ligge. Svaret fra de fleste var Coop Prix. Årsaken er i følge publikum at butikken er sentralt i sentrum, og at mye folk besøker butikken til daglig. Men det endelige avgjørelsen skal tas av Vinmonopolets gruppe.

Tankefulle herrer

I går besøke fire herrer fra Vinmonopolet oss her i Salangen. Først hadde de møte med ordfører Ivar B. Prestbakmo, før de gikk videre for å møte de ulike kandidatene med lokaliteter. - Det blir et flott utsalg her på Sjøvegan, på rundt 50 kvadrat, sier distriktssjef for Troms og Finnmark i Vinmonopolet, Harald Ribe. Vinmonopolet satser på å selge 35 000 liter med drikkevarer på Sjøvegan i løpet av ett år. Derfor er også det vareutvalget som Vinmonopolet kommer med til Sjøvegan også svært bra.

Ikke før på nyåret

Slik Ribe ser det i dag, vil ikke Vinmonopolet klare å åpne Sjøvegan-utsalget før på nyåret. - Vi har for kort tid på oss igjen til jul. Det skal bygges om en del på en eventuelt sted der vi skal være, sier Ribe. Dermed vil Sjøvegan måtte vente enda litt til. Forøvrig åpnes Vinmonopolets utsalg i Bardu den 15.november.

Foto: Jon Henrik Larsen