Salangen-Nyheter

SIF Turn har hatt en:

Innbringende måned

Renate Chruickshank og de andre foreldrene i SIF Turn ser på den flotte kalenderen som har blitt solgt lodd på til nå i desember. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: SIF Turn kan se seg fornøyd med desember-måneden i år. Det har vært en svært innbringende måned for turnforeningen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Turn-laget som må jobbe for hver en krone de får inn, kan si seg fornøyd med desember- måneden i år. Deres nye ide med kalenderlotteri med ulike premier fra næringslivet, har slått godt ut rent økonomisk og interessemessig. - Vi har fått inn 95400,- kroner på vårt lille kalenderlotteri nå før jul. Det er vi meget godt fornøyd med, sier Renate Chruickshank i turnforeningen til nettavisen.

Bestemt på årsmøtet

Det var på årsmøtet tidligere i år at det ble bestemt at noe måtte gjøres i forhold til inntekter utover året. Renate Chruickshank fikk ansvaret for å være kreativ for å skaffe penger. - På årsmøte fikk eg spørsmål om å sitte i styret i SIF Turn, men jeg takket nei. Men jeg sa i stedet at jeg kunne hjelpe til å bidra med å skaffe penger til turnlaget slik at vi kunne få kjøpt nytt utstyr da det gamle begynner å bli slitt å ikke godkjent for konkurranser/stevner. I dag når vi skal ha store stevner, så må vi ut og låne utstyr. Så det var da jeg fant ide om lotteriet vårt å fikk med meg 3 andre foreldre om å ordne dette, sier Chruickshank.

SNN- penger

Nå på slutten av året fikk turnlaget enda en gladnyhet. Sparebank1 Nord Norges Gavefond har tildelt Salangen IF Turn, 40.000 kroner til å kunne investere i nytt utstyr. - Ja det er utrolig artig at vi fiår penger der også. Nå skal styret sette seg ned og vurdere hva man skal kjøpe inn av utstyr for fremtiden, avslutter Renate Chruickshank.

ANNONSE
Annonse