Salangen-Nyheter

Tyske kunstere på Lavangsnes:

Inviterer til utstilling

Bildet viser: F.v. Domenik Schäfer, Ruth Unger og Nicolás Dupont. I bakgrunnen ser man den gamle skolen på Lavangsnes, som er utstillingslokalet. FOTO: LAVANGSNES WUNDERKAMMER

LAVANGSNES: 1. september åpner kunstutstillingen Cryptospezies på Grendehuset på Lavangsnes. Det er tre tyske kunstnere som står for utstillingen i regi av Vidar Laksfors og Selma Köchling.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Første dag i september åpner det en ny kunstutstilling inne på den gamle skolen på Lavangsnes. Denne gangen er det tre tyske kunstnere som står bak verkene som skal stilles ut. Arrangørene for utstillingen er kunstnerparet Vidar Laksfors og Selma Köchling, som nå er bosatt på Lavangsnes og har sitt atelier i andre etasje på den gamle skolen, som også fungerer som samfunnshus.

Den gamle skolen på Lavangsnes er et perfekt lokale for kunstutstilling. FOTO: PRIVAT

Malerier, skulpturer og møvelskulpturer

De tre tyske kunstnerne Ruth Unger, Dominik Schäfer og Nicolás Dupont  har i denne utstillingen som har arbeidstittelen Cryptospezies laget kunstverker i form av malerier, skulpturer og møbelskulpturer. – De skal vise frem ting de har laget nå de siste ukene før utstillingen. Vi har arbeidsrom og atelier i andre etasje på grendehuset, og utstillingen skal være i første etasje. Det blir også salg av kaffe, vafler og kunstlotteri i løpet av utstillingen. Utstillingen åpner 1. september, og har åpent også 2. september, i tillegg til helga etter, altså 7. 8. og 9. september fra klokken 12:00 til 18:00, forteller utstillingsarrangør Vidar Laksfors til nettavisen.

Hva er

CRYPTOSPEZIES

? Crypto betyr ukjent/skjult og Spesies/spezies betyr art.