Salangen-Nyheter

Reiser med Guds ord:

- Ja, Jesus er ombord!

Ole Andreas Wastvedt (t.v.), Tone Kallevåg, Arne Hansen, Per Berge og Harald Thorsen var mannskapet om bord på Elieser 6. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Den Indre Sjømannsmisjonen reiser langs kysten i Norge for å spre Guds ord. I forrige uke hadde båten lagt til Lundkaia, og ombord var Jesus!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Betelskipet «Elieser 6» er flaggskipet til Den Indre Sjømannsmisjon som seiler langs kysten av Norge hele året. I forrige uke var båten lagt til kai ved Lundkaia på Sjøvegan for å spre guds ord. - Det har vært en tradisjon for Den Indre Sjømannsmisjon siden 1903 for å følge fiskerne langs kysten i Norge. Den første båten måtte faktisk slepes fra havn til havn etter der fiskerne var. Vi ser at det er en stor fordel at vi kommer på plasser der det kanskje ikke er forsamlingshus, sier forpleiningssjef Tone Kallevåg ombord på betelskipet.

I følge Eliesersangen er Jesus ombord. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Jesus er ombord

Hun forteller at mange bedehus er lagt ned i de siste årene i Norge, så for mange er betelskipet den eneste plassen for å nå Guds ord. - Det vi tenker er at vi har bedehuset med oss og kommer til overalt der det er en kai som vi kan henge oss fast i. Det er noen plasser som ikke har tilgang til evangeliske møter utenom når betelskiper kommet, så vi hører fra mange at dette betyr mye at vi kommer med Guds ord. I følge Guds ord er Jesus der hans folk er samlet, så Jesus er ombord, legger hun til avslutningsvis til nettavisen.