Annonse
Salangen-Nyheter

Bardu har fått fiskebil:

- Jeg følger drømmen

- Jeg har investert i dette, så jeg er spent å se hvordan det går, sier Seipäjärvi. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

- Jeg har investert i dette, så jeg er spent å se hvordan det går, sier Seipäjärvi. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: En ny fiskebil har kommet på veien med fersk fisk og en sprudlende eier med et godt humør, ved navn Gunnar Seipäjärvi. Han er en dreven selger som dropper pensjonistlivet for å reise rundt med fiskebilen sin.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2017 kl 00:00

Annonse
Annonse

Bardu kommune har fått sin første fiskebil med adresse Bardu. Det er gründer Gunnar Seipäjärvi som startet opp med Gunnars Sjømat, og han vil stå klar med bil og forkle for å selge ferske fiskeprodukter til kundene. - Det vil være ferske fiskevarer som jeg får inn lokalt fra mine kontakter. Det jeg ikke klarer å skaffe nært får jeg inn fra et konsern sørfra, sier Seipäjärvi fornøyd.

Følger sin egen drøm

Tirsdag 7.februar blir den offisielle åpning av fiskebilen fremfor Domus-bygget, med ordføreren i Bardu tilstede. Seipäjärvi sier at det vil bli godt å kunne følge sin egen drøm. - Jeg er pensjonist og jobbet som selger hos andre i flere år, men nå det blir godt å kunne være egen sjef, forteller Seipäjärvi. Han er 69 år, men han forteller at pensjonistlivet var ikke noe for ham. - Det blir for mye fritid, og jeg orket ikke kafélivet. Jeg er en sprek mann og jeg vil gjøre noe nytt, poengterer han til nettavisen.

Gunnar Seipäjärvi vil stå klar med forkle og fiskebilen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

Fiskebilens ruter

Fiskebilen vil være i Bardu hver tirsdag foran Domus-bygget. Hver onsdag på torget i Bardufoss. Torsdager i partallsuke vil fiskebilen stå parkert ved Spar på Årstein i Gratangen, men på oddetallsuker vil han stå på torget på Finnsnes. Hver fredag vil Gunnar stå parkert ved Coop Extra på Sjøvegan. - Jeg er veldig glad for at Agnar Magne Fossbakk har ordnet plass til meg på Sjøvegan, takker Seipäjärvi avslutningsvis.

Annonse