Salangen-Nyheter

Lavangens nye næringsutvikler:

- Jeg gleder meg

Christian B. Ekeland har forsket på opplevelsesproduksjon og destinasjonsutvikling, og hvordan disse elementene samspiller.

TENNEVOLL: Lavangen kommune har nå funnet sin nye næringsutvikler. Han heter Christian Buschmann Ekeland og har en imponerende CV. - Jeg gleder meg til å begynne i jobben, sier Ekeland.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Etter at tidligere næringsutvikler i Lavangen kommune, Gunnar Berglund gikk av med pensjon begynte kommunen jakten på hvem som skulle bli deres neste næringsutvikler. Av de åtte som hadde søkt var det Christian Buschmann Ekeland som trakk det lengste strået, med en meget utfyllende CV og en doktorgrad ble han valgt til å bli den nye næringsutvikleren for Lavangen kommune.

Har jobbet mye med forskning

- Jeg gleder meg veldig til å starte i min nye jobb, forteller Ekeland til nettavisen. Han har primært jobbet med forskning tidligere, og har jobbet under flere aktører blant annet Hurtigruten og profesjonelle fotballklubber. I tillegg har han også studert opp til doktorgrad.

Ser frem til å bli kjent med folket

Christian forteller at han ikke er så kjent i Lavangen, men ser frem til å møte folket, aktørene og bedriftene i kommunen. - Min bakgrunn som forsker har gitt meg mye god erfaring, både analytisk og det å jobbe med reelle problemstillinger. Jeg har vært med mange aktører og fått se hvordan de utvikler seg, avslutter Buschmann Ekeland.

ANNONSE
Annonse