Salangen-Nyheter

Maxi Miljø på Sjøvegan:

Julebutikken i sentrum

Både nissefar og nissemor gleder seg til jul. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

SJØVEGAN: Når jula nå nærmer seg begynner butikkene å fylles med julevarer, og i Salangen er nok Maxi Miljø kommet lengst. De har allerede fått inn masse flott julepynt i butikkhyllene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

En knapp måned før jul er butikkene på Sjøvegan i full gang med salg av julevarer, men det er nok ikke mange i Salangen som kan måle seg med Maxi Miljø på denne varesorten. Her bugner det med julepynt i alle varianter. Både smått og stort. Nisser og engler i alle former og størrelser. Noen av de litt mere gode gamle variantene, andre litt mere moderne for de som liker en minimalistisk stil, men som likevel ønsker å pynte litt til jul.Mer

Mens vi synes butikken allerede har masse fin julepynt, kommer det mer. - Vi har allerede et bredt utvalg, men det kommer enda mer inn mot helga. Både julepynt og julegaver, sier Gaute Olsen på Maxi Miljø. Her blir det altså masse å finne for en hver smak og pengebok. Selv falt journalisten for et lysende reinsdyr til like under 2000,-kroner. Dette var dessverre allerede solgt, og kjøperen det er ingen andre enn Salangen Næringsforening.

Dette flotte reinsdyret lyser opp i mørketiden .FOTO:GRY MALIN MYRLAND Lyser opp

Reinsdyrene er solgt for å være en del av julepynten som kommer opp i forbindelse med julegata og jul i Salangen. De skal være med på å lyse opp i mørketiden og advent og kanskje skape litt god julestemning. - Hvis noen likevel ønsker å ha et slikt hjemme så skal de bare komme innom oss. Vi kan bestille flere, sier Gaute Olsen med et smil. Han har også andre flotte lys til adventstiden. Blant annet lyskjegler og adventstaker.Ikke bare julepynt

Det er ikke bare julepynt de har på butikken, de har også masse julegaveideer, og mer kommer det. Prisene er det heller ikke noe å si på. Her er det noe for alle lommebøker, eller skal man si visakort i dag. Og man kan faktisk finne gaver til alle i familien, fra den yngste til den eldste. Det har nettavisens utsendte allerede sjekka ut !