Salangen-Nyheter

Julenissens glade hjelpere:

Julesjela er på plass

Julesjela er kommet til Coop Extra, det kan merkes ikke bare på julevarene som har dukket opp i hyllene, men også av julegleden som både sjefen selv og de ansatte har. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Det er kanskje for tidlig å invitere julen inn. Men det setter ingen stopper for den festlige julestemningen som allerede har tatt plass på Coop Extra Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

November måned bringer mye på bordet hvert år. Noen ganger kan det være et skiftende og forvirret værforhold som ikke kan bestemme seg om å være vinter eller sommer, eller ferieglade nordmenn som så smått begynner å flykte kulda. Heldigvis er det noe som står like fast hvert år, og det er den årlige innkjøpet av det som kan gjøre nordmenn glad og fornyød, nemlig julehandelen. Daglig leder på Coop Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk forteller til nettavisen at han alltid prøver å holde jula tilbake til november, og nå var tiden kommet for å ta den i mot med åpne armer. - Jeg syns det er greit å la allhelgensaften gjøre seg ferdig før vi får julen inn, men nå ble det så fullt på lageret av alt som vi gledet oss med å gjøre klar til salg at vi bare måtte sette det ut, sier Fossbakk. Det kan merkes på både nybakte kjeks og kaker fra det lokale bakeriet, til både juleribbe og pinnekjøtt at julasjela endelig har ankommet butikkene i Salangen.

Salangens befolkning kan allerede starte å nyte julebaksten i november. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Pepperkakehus og julemat

Fossbakk innrømmer til nettavisen at han allerede har testet ut noe av årets julemat, og så langt er han veldig fornyød med både kvalitet og mengde. - Det er nok av den gode maten til å mette alle, og skulle folket trenge litt oppfriskning på det å lage den perfekte julemiddagen, er det nok av gode råvarer å hente her, sier Fossbakk fornøyd, og oppfordrer folket til å ta en prøvesmak før familiemiddagen settes på bordet julekvelden.

Julenissens glade hjelpere

Siden Coop Extra Sjøvegan fikk den viktige oppgaven om å være Sjøvegans postsentral, kan Fossbakk skryte godt av at de er klare til å ta i mot julegaver både langveisfra og som skal sendes til de rette adresserte menneskene som fortjener en bit av den gode julesjelen. - Alle som jobber er ferdig utlært på hvordan posten er, så nå er vi veldig effektiv på å få pakker fort unna, sier Fossbakk fornøyd og stolt av stabben som i år blir en del av nissens hjelpere.