Salangen-Nyheter

God sesong også i år:

– Kan holde hodet hevet

Nå får Andreas Utstøl muligheten til å gjøre litt vedlikeholdsarbeid før vintersesonger kommer. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

GARSNES: Garsnes Brygge har de siste årene opplevd en bra økning av både overnattingsgjester og besøkende ellers. Sesongen er over for denne gang, og sjefen, Andreas Utstøl kan nok et år holde hodet hevet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Hvert år de siste årene har besøkstallet gradvis steget på Garsnes Brygge. Forutsigbart betyr dette også at det er gode grunner for daglig leder ved Garsnes Brygge, Andreas Utstøl å smile bredt. – Vi blir bare mer og mer kjent, og da går det ann å forvente et større trykk. Vi har et gjeng gode ansatte som leverer godt hele tiden, og da blir besøkende fornøyde, forteller Utstøl til nettavisen, og forklarer videre at de også har sett en økning av båtgjester ved Garsnes. – Det er en del som bruker ferietiden sin på å seile, og noen tar også turen hit. Vi har en trygg havn, og de som kommer via havet sier det er fint å komme hit. Så spiser de middag før de reiser videre, sier forklarer Utstøl.

Garsnes Brygge vokser i popularitet. Dette gjenspeiles i det økende besøkstallet som har blitt opplevd de siste årene. ARKIVFOTO

Temakvelder

Vår- og sommersesongen er over for 2018, men høst- og vintersesongen gjenstår enda og for tiden framover har Utstøl laget en slagplan. – Vi har alt høvelig klar til ut året. Vi skal ha temakvelder i resturanten i løpet av høsten, også må vi ikke glemme julebordsesongen i desember. Vi legger ut informasjon fortløpende på facebooksiden vår også, så det er bare å følge med hvis man er nysgjerrig på hva som skjer videre på Garsnes Brygge, avslutter Utstøl til nettavisen.