Salangen-Nyheter

Mangler ekstra personale:

Kan ikke overta salong

Ron Saleming har ikke personale til å overta Salong Kreativ på Sjøvegan - selv om han har veldig lyst. FOTO: KARIN SWART-DONDERS

Kapasitetsmangel er grunnen til at Bardu- frisøren Ron Saleming ikke kan og ikke vil overta frisørsalongen Salong Kreativ på Sjøvegan. Selv om han synes det er en fin salong. En mulig løsning er en ekstra åpen dag i uka på salongen på Soløy i Lavangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Jo, jeg kunne ha hatt lyst til å overtatt Salong Kreativ på Sjøvegan. Det er en koselig salong og den ligger fint til. Men jeg får ikke folk for å drive det til daglig, sier frisør Ron Saleming som eier Ron's Salong på Setermoen. I tillegg til Ron selv, jobber frisør Noaman Munzer i salongen på Setermoen. - Her på Setermoen er det såpass mye å gjøre at vi har ventelister, sier Ron til nettavisen.

Ekstra i Lavangen

Dermed finner Ron ingen kapasitet til å jobbe i Salangen, når eieren Trine Seppola i juli flytter hjem til Finnmark. -Den salongen må ha bemanning hele uka for at den skal kunne tjenes inn, sier Ron, og han får ikke tak i frisører som han kan ansette. Hver onsdag klipper enten Ron eller Noaman på Soløy i Lavangen. - Det går veldig fint. Da jobber vi en lang dag, fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. I Lavangen kan vi eventuelt være to dager i uka, hvis det er behov. Det tror jeg vi kan ordne, sier Saleming.

Motevisning

Ron og Noaman har ellers planer om å gå på kurs, både i Nederland der Ron opprinnelig kommer fra, og i andre land. - Vi har vært på en stor messe i Paris og i London på kurs hos den kjente frisøren Trevor Sorby. Og jeg har også lyst å arrangere en årsshow og en motevisning her i Bardu, forteller Ron spent.