Salangen-Nyheter

Førjulsstemning på tunet:

- Kanskje kommer nissen

Det blir en hyggelig kveld for store og små på Bygdetunet i Øvre Salangen.

ØVRE SALANGEN: Venneforeningen og Sør-Troms Museum vil bringe førjulsstemningen til bygdetunet i Øvre Salangen. Dette arrangementet er en del av ideen om å skape mer liv rundt tunet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Venneforeninga og Sør-Troms Museum har gleden av å invitere til førjulsstemning på Bygdetunet i Øvre Salangen. Dette er et populært arrangement som har blitt organisert i flere år, og som tiltrekker mange gjester som ønsker å oppleve bygdetunets historie eller ta del i den sosiale sammenkomsten. Med servering av julegrøt og pepperkaker kan konservator Ulla Viklund garantere at dette blir trivelig  og stemningsfylt kveld når det også blir pyntet opp med fakkelbokser og julepynt på tunet. - Det er bare å ta på seg gode klær, og hode- eller lommelykt når vi skal være ute. De minste kan ta med seg noe å ake med, sier Viklund til nettavisen.

Skape liv på tunet

Arrangementet er en del av planen for å skape liv rundt tunet, og for å vise det frem til besøkende. Hun oppfordrer folk om å ta på seg nisseklær da de har sendt en invitasjon til en hemmelig gjest. - Vi har invitert nissen, men vi kan ikke love om han vil komme. Det blir spennende å se, sier Viklund til nettavisen.

Førjulsstemning på bygdetunet i Øvre Salangen fredag 2. desember kl. 17.00.