Salangen-Nyheter

Gladnyhet for kaffeelskere:

Kåres egen kaffe

Fredag lanserte Kåre på Kaia sin egen kaffe for salg til sine kunder, så nå kan alle servere nykvernet Kåre kaffe hjemme. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Om man synes filterkaffen man får servert nede på Kåre på Kaia er god, kommer det nå en gladnyhet. Nå kan man nemlig kjøpe sin egen pose med "Kåre på Kaia"- kaffe som man kan brygge selv hjemme.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

For mange er kaffe en uunnværlig del av hverdagen, en kopp med rykende varm og kruttsterk nektar, brygget på de beste bønnene dyrket i Colombia, Guatemala, eller en helt annen eksotisk plass som er mye nærmere ekvator enn Sjøvegan her på 68 grader nord. Selv om klimaet ikke ligger til rette for kaffe bønder, betyr det allikevel ikke at god kaffe finner veien hit fra andre siden av verden. Om man foretrekker en tradisjonell svart filterkaffe, eller en fjong café au lait, så kan man ta en visitt til sin lokale kafé, eller man kan like enkelt lage en kopp med sin favoritt-kaffe hjemme i sitt eget nærvære.

Fra trøndersk brenneri

Om sistnevnte er å foretrekke finnes det nå en glad-nyhet til alle som ønsker å tilberede like god kaffe hjemme som nede på Kåre på Kaia. I en årrekke har kafeen på Sjøvegan fått levert sin filterkaffe fra Langøra Kaffebrenneri som er et lite brenneri i Stjørdal med fokus på spesialkaffe og legger vekt på gode råvarer, og har på Kåre kun vært tilgjengelig ferdig trukket og rykende varm over disk. Men, den tiden er nå forbi, nå kan man nemlig kjøpe en pose med Kåre på Kaia kaffe som man kan ta med hjem og kverne selv og koke når man lyster en god kopp med ekte Kåre på Kaia kaffe.

- Kaffen smaker veldig godt, understreker medeier av Kåre på Kaia Dina Bay. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Godt utprøvd kaffe

Medeier av Kåre på Kaia, Andreas Bay forteller stolt om deres nye vare. - Vi har brukt denne kaffen i mange år, og er den helt samme som vi har benyttet i filterkaffen du får servert hos oss. Nå har kaffen kommet i innpakning tilrettelagt for salg, og med et spennende Kåre på Kaia design. Vi er veldig fornøyd med designet på pakken så vel som det trofaste innholdet, forteller Andreas Bay i intervju med nettavisen.

Kan vinne Millionfisken-pass

Dina bay skryter av deres gode kaffe og understreker kvaliteten og smaksopplevelsen av nykvernet kaffe. - Enhver kaffebar med respekt for seg selv selger bare hele bønner, men om noen ikke har kvern hjemme kan vi kverne det opp for dem. Om de virkelig vil ha kaffe av god kvalitet så selger vi også kaffekverner. I tillegg har vi en konkuranse som pågår i dag, lørdag hvor alle som kjøper en pose kaffe er med i trekningen av et Millionfisken-pass, forteller Dina Bay.

ANNONSE
Annonse