Salangen-Nyheter

Z-Interiør:

Kari åpner om litt!

Stolen Stockholm fra norske Stordal er i sortimentet til Z Interiør AS. FOTO: Produsenten

SJØVEGAN: Nettavisen skrev tidligere om Kari Rognsaa (bildet) sine planer om å åpne interiørbutikken Z Interiør AS. Disse planene er snart i boks, men det blir ikke åpning til 1. november som først meldt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Istedet for åpning på førstkommende torsdag, så blir det torsdag om 2 uker - altså 15. november. Kari Rognsaa har hatt det hektisk i det siste, men begynner nå å få ting på plass.

Snart der!

Datoen som først ble nevnt var ikke endelig, og Rognsaa er glad for den ekstra tiden hun nå bruker på å sette istand butikken. - Nå begynner det å ligne på noe! Jeg har fått inn møbler fra norske Stordal og danske Tvilum Scanbirk, og litt interiørvarer fra Bloomingville er også klar nå, sier Kari fornøyd. Rognsaa kommer til å utvide sortimentet etterhvert som tilbakemeldingene kommer, men er selv fornøyd med varene som venter på å vise seg for kundene.

Åpningstidene er klar

Når butikken åpner torsdag 15. november så er Kari Rognsaa på plass kl 10.00, og hun tar sikte på å ha åpent til kl 19.00 hver torsdag. Alle andre dager blir det 10.00-17.00 og lørdager 10.00-15.00.