Salangen-Nyheter

Coop Idrettsheia Cup 2015:

Klar for ny turnering

5.september arrangeres Coop Idrettsheia Cup. Det er ventet mange påmeldte. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: 5.september arrangeres fotballturneringen på Idrettsheia for fjerde år på rad. Det er også i år ventet mange deltakere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Per Inge Pedersen ved SIF forklarer at årets turnering avvikles i løpet av én enkelt dag. - Vi er tidlig ute og det har en sammenheng med at vi vil prøve å få flest påmeldinger før ferien, på grunn av at det er mange ting som skal være på plass til arrangementet. Vi tenker å kunne avvikle dette på en dag og da har vi satt en begrensning på maksimum 90 til 95 deltakere. Da vil vi kunne avvikle på en god måte for alle, både for deltakere og arrangører, sier turneringsleder Per Inge Pedersen til nettavisen.

Flere viser interesse

Alt er gjennomtenkt til denne idrettsdagen som skal være 5.september. - Det er gode muligheter for parkering av campingvogner og bo-biler under arrangementet. I tillegg til det er det en campingplass like ved stadion.  Da er det bare å ta kontakt med Elvelund Camping og booke plass for de som ønsker det. Minner om at påmeldingsfrist til Coop Idrettsheia Cup er satt til 28.august 2015, og det gjøres til Odd Lomås. Og det koster kr. 700,- for 5`er lag og kr. 900,- for 7`er lag og påmeldingen er ikke godkjent før påmeldingsavgiften er betalt, avslutter Per Inge Pedersen til nettavisen.

For mer info og påmelding, se SIFs nettsider.