ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Lokalbonde Bernhardt Halvorsen:

Klart for landbruksmessa

Bernhardt Halvorsen skal delta på årets Landbruksmesse i Balsfjorden. Han skal selv stå på stand til Troms bondelag.

TENNEVOLL/STORSTEINNES: I helga arrangeres den årlige Landbruksmessa på Storsteinnes. Dit skal blant annet Lavangen-bonde Bernhardt Halvorsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Lørdag 27. og søndag 28. juni foregår årets Landbruksmesse på Storsteinnes. Bonde og Lavangsværing Bernhardt Halvorsen mener at messa er en viktig arena for dialog mellom bønder i landsdelen.

Tidløst yrke

Halvorsen er styreleder for Troms bondelag, som stiller med stand på messa også i år. Hovedformålet med dette er å tiltrekke flere medlemmer til bondelaget. Halvorsen mener at bondeyrket er et svært fremtidssikkert yrke. - Det er alltid sikkert å satse på mat, siden alle blir sulten, understreker Halvorsen lattermildt.

Lørdag og søndag pågår Landbruksmessa i Balsfjord. Bønder fra hele regionen skal på denne.

Familievennlig opplegg

Messa tar sikte på å tiltrekke både barn og voksne. Blant annet arrangeres det ridning hvor barn kan delta. Ellers kan messa fungere som et lærerikt arrangement som kan gi innsikt i hvordan matproduksjon ved bønder faktisk foregår.

Salangen-Nyheter med SN Produksjon skal lørdag og søndag produsere direktesendt web-tv sending fra Landbruksmessa i Balsfjord. Lørdag starter sendingen kl. 15.00 og søndag kl. 13.00.