Salangen-Nyheter

Regiondirektør kan avkrefte:

Konkursrykter har gått

- Alt er bra med Rema 1000 på Sjøvegan, forteller regiondirektør Ronny Repvik. FOTO: JON HENRIK LARSEN

- Alt er bra med Rema 1000 på Sjøvegan, forteller regiondirektør Ronny Repvik. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Den siste tiden har det gått mange rykter om at Rema 1000 på Sjøvegan skal legges ned. - Det er nok bare bygderykter at de skal legges ned, dette er kun en overgangsfase ettersom det blir endringer i ledelsen, sier regiondirektør i Rema 1000, Ronny Repvik.

Publisert:

Sist oppdatert: 23.12.2016 kl 00:00

Annonse
Annonse

Repvik forteller at det går bra med butikken, tilfellet er at nåværende kjøpmann skal flytte og Rema 1000 på Sjøvegan trenger nå ny kjøpmann. - Om noen der ute har en gründer i magen, har de nå en gylden mulighet, oppforder Repvik. Han sier videre at Rema 1000 skal forbli på Sjøvegan i mange år fremover, og at dette bare er en overgangsfase.

Har startet utlysning

For tiden er det ingen som har meldt sin interesse om å bli ny kjøpmann, men det er bare en uke siden Repvik utlyste annonsen om at kjedens lokale her på Sjøvegan trenger ny ledelse. - Vi søker en kjøpmann som går inn for å gjøre det bra, og å drifte butikken etter vår modell og vårt konsept, sier regionsdirektøren i intervju til nettavisen. Endringer i ledelsen tar tid, og det kan ta noen måneder før ny kjøpmann er på plass, men Repvik understreker at det skal ikke ta lang tid før hyllene igjen er fyllt opp på Rema 1000 butikken på Sjøvegan.