Salangen-Nyheter

SIF Turn i Salangen arrangerte:

Koselig juleoppvisning

SJØVEGAN: Lørdag var det klart for årets juleoppvisning fra turn-gruppa i Salangen, og det ble et virkelig flott show de fremmøtte fikk se.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Lørdag var dagen for årets juleoppvisning fra turngruppa og med alle store og små var det vel 500 mennesker i Salangshallen. Og turnerne skuffet ikke. De stillte opp med en flott oppvisning fra alle gruppene helt fra de minste mellom 3 til 5 år og helt opp til de voksne. Selv publikum fikk fist seg frem på matta.

Det var mange sjarmører på turnmatta under SIF Turns juleoppvisning lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Flotte prestasjoner

Mange grupper var i aksjon i den flott pynta julehallen. Særtroppen som har hatt et bra år og som blant annet kom hjem fra NNM i Svolvær med en flott bronsjeplass, kunne vise masse flotte elementer og hadde høye flotte hopp. Kanskje enda bedre enn det de hadde under KM i samme hall for bare uker siden. Trenerne Ragnfrid Masterbakk Karlsen og Vanja Hellum var kjempestolt av jentene sine. - Jeg er så utrolig stolt av jentene, de har gjort en utrolig jobb, både i år og nå i dag, sier Vanja Hellum.

Gruppa 9 til 11 år hadde laget et litt mer skummelt turn-nummer, med godt sminkede ansikter og skumle kostymer. FOTO: JON HENRIK LARSENSmå superturnere

En annen gruppe som også fikk vist seg frem denne dagen var de aller minste. - Nå får vi en oppvisning fra superturnerne i supertroppen, sa Hilde Løvberg da hun introduserte en gjeng nisse- og balerinakledde turnere fra gruppa 3-5 år. De viste ivrig frem både talent og engasjement. Danset for publikum gjorde de også, til stor applaus fra publikum.

Høye hopp og god prestasjoner var det og se på turnoppvisningen lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Skummelt

Etter at de minste var ferdig med sin oppvisning kom det et gjeng skumle 9 til 11 åringer. De gjorde også en fabelaktig fremføring av et haloweenaktig zombie-fremføring før de hadde et vanlig danseshow med både løft og hopp. Det er tydelig å se at det finnes mange talentfulle turnere i Salangen, og det fikk vi flere bevis på.

Foreldre og andre publikummere fikk være med i et dansenummer som ble ledet av særtroppen. FOTO: JON HENRIK LARSENPublikum fikk prøvd seg.

Rett før pausen i oppvisningen ble også publikum kommandert ut på matta. her stillte flere opp og særtroppen ledet an i et forykende dansenummer der de frivillige publikumerne forsøkte så godt de kunne å henge med. Noe de gjorde på en veldig god måte så det finnes nok flere talenter i Salangen en de som er på matta til daglig.Masse bra

Alle turnerne hadde sine oppvisninger på matta på lørdagen og oppvisningen varte helt til klokken 17.00. Salangen har masse flinke ungdommer og voksne, og de har også fått med seg flere gutter som også gjorde en flott fremføring. Alle var fornøyde og trenerne fikk en liten påskjønnelse for den jobben som de gjør for at Salangen skal ha en så flott tropp som de har. Spesielt siden alt er basert på frivillig innsats.