Salangen-Nyheter

Troms Senterungdom med klar tale:

Krever midler til veier

På bildet: Leder i Troms Senterungdom, Jonas Bertelsen Johnsen forteller at Troms Senterungdom krever at regjeringen og Stortinget bevilger ekstra midler til reparasjon av veiene i nord.

Som følge av vårflommens store ødeleggelser av veier og bruer omkring i Nord-Norge, krever Troms Senterungdom at regjeringen og Stortinget bevilger ekstra midler til reparasjon av disse veiene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det ble ikke en god start på våren flere steder i Nord-Norge, da flere veier og bruer fikk store skader og ødeleggelser. Troms Senterungdom krever at regjeringen og Stortinget nå bevilger ekstra midler slik at kostnadene etter vannmassenes herjinger ikke går utover det planlagte vedlikeholdet som trengs så sårt. - Kostnadene anslås allerede til å være over 20 millioner, og pengene må hentes fra ett allerede underbudsjettert vedlikeholdsbudsjett. Dette kommer til å få store konsekvenser for vedlikeholdet av veiene i de tre nordligste fylkene, forteller leder for Senterungdommen i Troms, Jonas Bertelsen Johnsen til nettavisen.

Ukjørbare veier

Troms Senterungdom mener at vannmassenes herjinger er en ekstraordinær hendelse som ikke må gå utover vedlikeholdet av andre veier i nord. - Transportkomiteen på Stortinget har nå sett deler av ødeleggelsene med egne øyne, og vi håper dette gjør at de forstår behovet for en ekstrabevilgning for å reparere de store skadene, avslutter Jonas Bertelsen Johnsen.