Salangen-Nyheter

Finnsnes i Fest 2022

Sirkusfest med D.D.E

Det var både fyrverkeri og høye smell fra sirkus-konserten til D.D.E fredag på Heimlymyra. Foto: Jon Henrik Larsen

Trønderbandet D.D.E sørget for å åpne festhelga i Midt Troms med pyro og fyrverkeri fredag kveld.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 30.07.2022 kl 13:30

ANNONSE
Annonse

Namsos-bandet D.D.E sørget for folk og sirkus på Heimlymyra på Finnsnes fredag kveld under Finnsnes i Fest. Foto: Jon Henrik Larsen

Nærmere 1200 mennesker hadde kjøpt pass for å få med seg konserten med karene fra Namsos, som nærmest er som gamle kjenninger å regne på Finnsnes under festuka.

I år hadde de med seg et eget sirkus-show for å markere at de har vært 30 år på veien i musikkmanesjen. Bjarne Brøndbo og resten av karene er jo å regne som fullblods «entertainere».

Namsos-bandet D.D.E sørget for folk og sirkus på Heimlymyra på Finnsnes fredag kveld under Finnsnes i Fest. Foto: Jon Henrik Larsen

I alle aldere

Det var for de mange publikummerne i alle aldersklasser, rett og slett umulig å ikke la seg rive med på konserten fredag kveld.

Hele Heimlymyra ble omgjort til en stor sirkusmanesje, rett og slett. Det var både festsanger, men også sanger som hadde en ekstra mening med seg som ble fremført, i tradisjonell D.D.E- stil.

Bjarne Brøndbo sørget som vanlig for å lage godt med liv på scenen under hele konserten. Foto: Jon Henrik Larsen

Alvorstynget

Det ble ekstra alvor under sangen «Alt det gode vi hadde sammen» da undertegnede kunne se at flere tørket en liten tåre i øyekroken mens bildene av tidligere bandmedlem Frode Viken rullet over storskjermen på scenen. Viken var bandets store låtskriver, og gikk bort 31.mars i 2018 etter sykdom.

Se videosnutt fra konserten