Salangen-Nyheter

Hyllest til bandet Eagles:

En musikkopplevelse av de sjeldne!

Lørdag kveld hyllet Narvik-bandet "Gate 1" legendene i det amerikanske bandet "Eagles". Det ble en musikkopplevelse av de sjeldene i Salangen kulturhus!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2022 kl 10:22

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Allerede fra første tone i konserten kunne man kjenne seg igjen i rytmer og de gode og myke tonene som bandet "The Eagles" er kjente for.

Salangsværingen og nå bandmedlem i "Gate 1" Tor Sigurd Larsen forsikret seg flere ganger fra scenen om at hjemme-publikumet hadde det bra, og at musikken traff der den skulle - og han fikk bare positive svar tilbake fra salen.

Godt oppmøte

151 personer kjøpte billett til konserten lørdag kveld. I selve konserten som inneholdt 17 melodier, var det lite som var overlatt til tilfeldighetene. Bandets gode sammensetning av godt voksne musikere sørget for høy musikalsk kvalitet over det som kom ut av høytallerne.

Bandet besto av Hans Gundersen og Kristel Langhard (gitar og vokal) med solid bakgrunn i vise og pop, Per Henrik Mørk (bass og vokal) med femtiårs erfaring innen jazz og rock, Tor Sigurd Larsen (gitar, vokal og musikalsk leder), Terje Hansen (gitar, vokal), Bjørn Nygaard (sologitar) eminent håndverker med rik erfaring innen rock/pop, Halvor Bentsen (slagverk) med stor rutine og til slutt Per Gunnar Lokland (keyboard) med stor erfaring fra scene.

For nettavisens journalist var det en fornøyelse og høre hederen av legendene i bandet "Eagles" spilt på en lokal scene i Salangen!.

Se videoreportasje øverst i artikkelen fra konserten!

Bandet "Gate 1" fra Narvik hyllet lørdag kveld legendene i bandet "Eagles" i Salangen kulturhus. 151 betalende tilskuere fikk med seg konserten. Foto: Jon Henrik Larsen