Salangen-Nyheter

Holder tradisjon tro konserter:

Synger julestemningen inn i Astafjord

Kjølenkoret og Makalaus med band samt lokale sollister og lokale barnekor er i helga klare for en konsertturne i Salangen, Lavangen og Gratangen. Foto: Jon Henrik Larsen

I helga skal Kjølenkoret og Makalaus i lag med flere synge inn julestemningen i Astafjord- regionen med sine egen lille konsertturne.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2022 kl 01:02

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det har øvet og øvet og nå sitter alt sammen slik det skal. I kveld er det første konsert av i alt tre konserter som skal holdes i tre ulike kirker denne helga. Lørdag er det Gratangen kirke mens søndagen er det Lavangen kirke.

Kjølenkoret med band holder tradisjonen med å synge inn julestemningen før adventa setter inn. I år har de fått med seg damene i Salangen- koret Makalaus som skal være med på den lille konsertturneen i kirkene i Salangen, Lavangen og Gratangen.

Lyder godt

Fredag kveld er det første konsert, da i Salangen kirke. Her vil lokale solister og barnekor også delta. Nettavisen var innom generalprøven i kirka på Sjøvegan torsdag kveld, og det lyder svært godt det som publikum vil få servert fredag kveld klokken 19.00 i Salangen. Allerede er det mange som har spurt om det er forhåndssalg av billetter, men dette kan i følge koret kjøpes i døra fredag.

Med seg i år har korene fått med seg et flott band bestående av Steinar Krokstad på slagverk, Øyvind Nilsen på bass, Tore Nedgård på piano, Geir Ove Mortensen på keyboard, Stian Davidsen Kleppe på gitar, Anna Starr på obo mens Tom Andersen fra Salangen bidrar som gjestesolist på årets konserter.

Under kan du høre se et videoklipp fra generalprøven på konserten:

Her øver de inn årets julekonsert
Kjølenkoret, Makalaus med flere lokale aktører skal i helga fra 25.november til 27.november- 2022 holder julekonserter i Salangen, Lavangen og Gratangen.