Salangen-Nyheter

Forundringspakkene er kommet:

Kundene er nysgjerrig

Nå har Anitas Blomster tatt frem de tradisjonelle forundringspakkene. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I tradisjon tro har Susanne Haugen ved Anitas Blomster pakket og gjort klart de populære forundringspakkene. - De er veldig populære, forteller hun og smiler.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Susanne Haugen forteller ovenfor nettavisen at dette er et populært tiltak, og det er ikke første gang de ordner slike pakker. - Det har allerede vært noen kunder innom og spurt om når pakkene kommer, så nå er de her, sier hun fornøyd. Haugen sier at det er nysgjerrigheten og spenningen om innholdet i pakkene som drar kundene. - Pakkene inneholder mye forskjellig pyntegjenstander. De som kommer innom kjøper dem som julegave, noe som er ekstra spennende fordi ingen vet hva som er i dem, ler hun ovenfor nettavisen.

- De er perfekt som gaver, nevner Susanne Haugen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Vil gå fort unna

Forundringspakkene koster seksti kroner og det varierer hva som er i hver enkelt pose, men total verdien i hver av posene ligger rundt 200  kroner. Haugen har opplevd tidligere at det ikke har vært vanskelig å fått solgt alle pakkene, og hun trur de vil gå like fort unna denne gangen også. - Vi har opplevd at noen har kommet inn og kjøpt seks stykk. Det er nok nysgjerrigheten som gjør det, ler hun avslutningsvis til nettavisen.