Salangen-Nyheter

Kosekveld hos Kåre:

Kvelden fyllt med damer

Ulla Limo delte ut premier donert av næringslivet i Salangen til de de heldige vinnerne. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I går fredag var det dekket på for damenes aften inne på "Kåre på kaia". Det var en kosekveld med musikk av JenteBaluba, god mat og prisutdeling.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Salangen Næringsforening, Kåre på Kaia og JenteBaluba arrangerte i går damenes aften i Salangen. Det var god underholdning, mat og prisutdelinger. For å delta i konkurransen måtte alle ha tatt vare på kvitteringer fra handelen som var gjort tidligere på dagen under langåpent på Sjøvegan. Ulla Limo hadde fått æren av å være vertinne. - Kvelden har vært helt fantastisk. Det er helt utrolig på hva de har klart å få til. JenteBalubaen har vært flinke å underholde oss, og det har vært mange flotte damer her i kveld, sier en engasjert vertinne til nettavisen.

- Det er ikke første gang jeg er vertinne, men det er første gang jeg får være det på damenes aften, sier Limo FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Eneste mann

Andreas Bay var den eneste mannen i lokalet, men det var ingen problem for han. - Jeg er på jobb, så jeg har et alibi. Det har egentlig gått helt fint å være den eneste karen her i kveld. Det er Dina som er ansiktet utad, jeg er bare bak kulissene og hjelper til. Det har vært hektisk kveld, men det har vært god stemning, sier Bay til nettavisen.

Andreas Bay var den eneste mannen på arrangementet og det gikk uproblematisk. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Første gang

Det var 60 flotte damer som hadde møtt opp hos "Kåre på Kaia" for å ta del i kveldens arrangement. Blant disse damene var Laila Heidi Jørgensen som møtte opp for første gang på damenes aften, og sannsyneligvis ikke den siste. - Det har vært en bra kveld. Det er godt å komme seg unna gubben i ny og ne. Han sitter vel hjemme og ser på TV antar jeg, sier Jørgensen og ler.

- Gubben undret på hvorfor det ikke var noe som het Herrenes aften, ler Jørgensen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN