Salangen-Nyheter

Fikk en ikke-fungerende jacuzzi med på huskjøpet:

La ut jacuzzien for salg

JACUZZI: Denne jacuzzien la Karlsen ut for salg. Responsen har så langt vært stor. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN/SØRREISA: Tirsdag ettermiddag la Camilla Vårlund Karlsen fra Finnsnes ut en jacuzzi for salg på kjøp- og salg-siden "Kjøp og Salg Senja Kommune" på Facebook.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 06.05.2020 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

I annonsen som ble lagt ut på siden skrev Karlsen tilstanden jaccuzien var i etter en lang og kald vinter.

Karlsen og kjæresten Per Martin Svegre flyttet nylig inn i et hus i Sørreisa. I huset fulgte det med en jacuzzi. Det er denne Karlsen og Svegre nå har lagt ut for salg.

- Vi kjøpte huset og fikk beskjed om at det var en liten lekkasje i jacuzzien og at det sikkert ikke var noe problem å fikse. Så kommer våren og vi ser at jacuzzien er helt oppsprukket fordi at det ikke har vært tilført varme. Vi fant ut at vi skulle undersøke om vi kunne fikse den. Vi fikk rørleggere til å se på den og de mente det ville være vanskelig å få fikset på den, sier hun.

Planen var opprinnelig å kaste jacuzzien i mangel på andre alternativer, men plutselig fikk paret et tips om at det kunne være mulig å selge eller gi den vekk via Facebook.

- Det er mange som har svart på innlegget. Det har kommet rundt ti henvendelser og det største budet så langt er på 1500 kroner. Det er bedre at noen andre får nytte og glede av jacuzzien i stedet for at den går på søppelfyllinga, sier hun.

Hun oppfordrer folk til å komme med bud på boblebadet.

- Gjør det hvis dere finner den interessant. Jeg overrasket over at det i et hele tatt har kommet inn bud, sier hun.

Karlsen utelukker ikke at det vil bli kjøpt inn en ny jacuzzi i framtiden.

- Jeg tror nok det er en fin ting å ha. Det gjør at man kan bruke mer tid ute på vinteren, men skal vi ha en ny en så må det være en fungerende en, ler hun.

SALG: Camilla Vårlund Karlsen forteller at hun er overrasket over at det i det hele tatt har kommet bud på jacuzzien. FOTO: PRIVAT