Salangen-Nyheter

Med Bardus natur som bakgrunn:

Lager vinterkatalog

Fotografen fra Hummel fikk mange gode bilder med flotte fjellmotiver i bakgrunnen.

SETERMOEN/ALTEVATN: Kleskolleksjonen Hummel er i Bardu for å ta bilder til neste vinters barneklærkolleksjon som skal presenteres i kataloger som distribueres i hele Europa og Kina. Det er klær og sko for barn fra 0 år opp til 16 år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det kjente danske klesmerket Hummel, er i disse dager i villmarkskommunen Bardu for å fremstille neste års vinterkolleksjon for barn. Det gjelder klær fra innerst til ytterst, samt skotøy  - Dette bildematerialet skal bli til en katalog som skal distribueres i hele Europa og også i Kina, sier Hummels representant i Norge, Lars Erik Bjørnsen til nettavisen. Det er god reklame for kommunen Bardu. - Vi tok kontakt med Bardu kommune for å få til dette. For årstiden så er dette et ideelt sted å kunne få til dette, hvor det både er snø og sol, sier Bjørnsen.

Mye logistikk

Det er mye som skal klaffe for å få til en fotografering. - Det har vært mye logistikk for å få det hele til slik vi ønsket det. Men vi tok kontakt med Bardu kommune og reiselivsoperatører som Villmarkstur og Fjellguiden Kjell Hanstad, som har gjort dette mulig for Hummel. Vi er nå i dag i Polar Park for å avslutte dette. Det råmaterialet vi har av bilder til nå er helt fantastisk og vil bli en flott presentasjon av vår kolleksjon. Hummel er jo nest største aktør i Danmark, og omsetter for rundt en milliard i året, så jeg ser virkelig frem til den nye katalogen som skal distribueres, avslutter Bjørnsen.

Slik ser det ut på en fotoshoot-camp på Altevatn en vinterdag i april.

Unik mulighet

Også næringssjefen i Bardu er svært godt fornøyd med det som skjer i disse dager i fra Hummels side. - Da henvendelsen kom fra Hummel så jeg dette som en unik mulighet til å kunne markedsføre Bardu kommune som villmarkskommune. Og som næringssjef for kommunen er det jo helt naturlig å være et bindeledd mellom reiselivsnæringen og aktørene. Så dette måtte vi få til, og vi grep denne mulighet for å markedsføre vår kommune og den spektakulære naturen vi har i en slik setting som blir distribuert ut i den store verden, sier Lennart Kvernmo til nettavisen. Han forteller også at danskene var helt overveldet over over det de fikk opplevde av den fantastiske naturen, og knipset villig vekk masse bilder til privat bruk.

ANNONSE
Annonse