Salangen-Nyheter

Campingsesongen er over:

Låste døra for i år

Tor-Arne Chruickshank kan se tilbake på en god sommer og høst på Elvelund Camping. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ELVELUND: Innehaver av Elvelund Camping, Tor-Arne Chruickshank (bildet) kunne søndag kveld låse døra til campingplassen, etter det som har vært litt av en sesong med utrolig godt vær og glade gjester.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Siden slutten av mai har Tor-Arne hatt Elvelund Camping åpent for gjester fra fjern og nær. I går søndag var det derimot siste åpningsdag i sesongen, både for campingen men også siste dag for fiske i Salangselva. - Det har vært en bra sesong. Det har vært mye fornøyde gjester, sier Tor-Arne Chruickshank. Han ka se tilbake på en sesong som også forhåpentligvis har gitt en god økonomisk gevinst. - Vi har vært mellom 7-8 ansatte her i sommer. Så vi har skapt arbeidsplasser også, sier Chruickshank og smiler. Det har vært en helt normal sommer og høst med overnattinger i hytter og på rom på campingen.

Fisket

Det som startet som dårlig fiske 1.juli i Salangselva, har utover høsten tatt seg opp. - Det var veldig varmt i sommer, og det gjorde at det ble en dårlig start på fiskesesongen. I hele august har det vært labert fiske i elva. Det er jo grunnet lite vann i vassdraget også, sier Tor-Arne og ser på elva. I løpet av sesongen har han på campingen solgt ca. 2000 fiskekort til glade fiskere. - Det har vært fanget mest sjøøret i elva. Den største var på 7,2 kilo i år. I tilegg er det mye villaks i elva nå, som er veldig bra. Den største som har vært tatt på kroken i år, er på 13 kg. Men det settes jo ut igjen etterpå, sier Tor-Arne.

Kyrre Jensen fra Harstad fikk denne flotte sjøøreten i Salangselva i år. Den veide 4,5 kg. FOTO: ELVELUND CAMPING

Videre

Den lokale campingkongen i Salangen har ingen konkrete planer for campingen videre når det kommer til utbygging og ekspansjon. - Jeg er ferdig med sesongen nå, og skal rydde ned i denne uka som kommer. I tilegg skal det stå 25 vogner her på vinterlagring i år. Det er plass til flere, reklamerer Tor-Arne lurt.