Salangen-Nyheter

Honningsvågrevyen ute med nytt show:

Latterbrøl til revygjeng

Finn Arild Selnes har ingen problemer med å kle seg ut som dame. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Honningsvågrevyen reiser i disse dager rundt med sitt nye show som heter "Ja takk, edle deler". Noen kjente karakterer er fortsatt med, som Kliff-Arne og Bø-fjæringen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Nettavisen var tilstede i salen på Istindportalen i Heggelia når den kjente revygjengen inntok scenen, til stor glede for publikum som hadde kjøpt billett. Som vanlig så var det mange historier sånn helt på kanten, i tillegg til at det ikke spares på nordnorske superlativer. I dette nye showet får man servert ett og annet etnisk innslag både i form av sang og fortellinger. "Kliff Arne" med sine særegne hodplagg, og Frank Arne leverer parodier av kjente artister og mennesker i posisjoner som ber om at de blir parodiert.

Sangen fra eldrehjemmet var en innertier i siste show fra Honningsvågrevyen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Røres...

Et av innslagene i revyen er en god parodi av programposten "Hver gang vi møtes",  med versjonen "Hver gang vi røres", hvor artistene ble veldig rørt, deriblant Bjarne Brøndbo. Ellers er Honningsvågrevyen god på det og lage melodier og musikk om de merkeligste temaer.  Kort sagt, ny og spektakulær revy med nye nummere som gjorde at latteren satt løs i den fulle salen. En revy som absolutt er verdt å få med seg for de som liker god revy av det gamle slaget!.