Salangen-Nyheter

Sparebank1 Nord Norge:

Legger ned avdeling

Sparebank1 Nord Norge legger ned avdelingen i Lavangen. Det forteller banksjef i Sparebank1 Nord Norge, Tonje Arntzen (t.v) og regionbanksjef Siri Lund (t.h) til nettavisen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Sparebank1 Nord Norge legger ned sitt avdelingskontor på Tennevoll i Lavangen. - Det er gjennomsnitt 8 personer innom vår avdelingen i løpet av hver uke, sier lokalbanksjef Tonje Arntzen til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2014 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Sparebank1 Nord Norge var i morgentimene i dag tilstede på starten av kommunestyremøtet i Lavangen. Der orienterte banksjef for Midt Troms, Siri Lund om at banken nå ønsker og legge ned avdelingen de har i Lavangen, som de har åpent en gang i uken. Banken merker at kundene fra Lavangen i dag bruker kontorene i Salangen og Bardu mer enn avdelingen i Lavangen. - Vi har hatt i gjennomsnitt 8 personer innom vår avdeling i Lavangen hver uke. Vi har idag også 425 kunder i Lavangen, der de fleste bruker kunderådgivere våre i Salangen og Bardu, sier lokalbanksjef Tonje Arntzen til nettavisen.

Uproblematisk for kundene

Banksjef for Midt Troms, Siri Lund kan også fortelle at de har hatt kontakter med kundene i Lavangen før de presenterte nyheten om nedleggelsen av avdelingen i Lavangen på kommunestyremøtet fredag morgen. - Vi har ringt rundt og vi har sendt brev til kundene om dette. De vi har pratet med synes det er uproblematisk at vi legger ned avdelingen i Lavangen, sier Lund til nettavisen. Banken har også hatt kontakt med lag og foreninger i kommunen, spesielt Lavangen Pensjonistforening og Frivillighetssentralen om nedleggelsen, og de har funnet løsninger for fremtiden.

Beklagelig

Ordfører i Lavangen kommune, Erling Bratsberg synes det er beklagelig at Sparebank1 Nord Norge legger ned sin avdeling i Lavangen. - Det er beklagelig, og det gjør noe med oss innbyggere når noe slikt skjer, sier Bratsberg. Han synes at banken har håndtert situasjonen bra i forbindelse med avviklingen, og at de har fulgt opp kundene og foreningene i Lavangen i forbindelse med nyheten som kom i dag.

ANNONSE
Annonse