Salangen-Nyheter

50 år med butikkhistorie på Medby er over:

Legger ned butikken

Per-Willy Knutsen og Lisbeth Aamo Knutsen legger ned Nærbutikken på Medby fra og med nyttår. ARKIVFOTO: WENCHE KANSTAD

MEDBY: Per-Willy Knutsen og kona Lisbeth Aamo Knutsen har valgt å legge ned Nærbutikken på Medby fra og med nyttår. - Det er ikke nok grunnlag slik at vi kan leve av dette, sier Per-Willy til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det og drive butikk kan være en berg og dalbane- tur til tider. Mandag kveld gikk Per-Willy Knutsen og kona Lisbeth Aamo Knutsen ut på Nærbutikken Salangsverket sine Facebook- sider med melding om at de hadde valgt å kaste inn håndkledet og legger derfor ned butikken fra og med nyttår. - Det er ikke nok grunnlag slik at vi kan leve av å drive dette. Vi velger derfor å legge ned slik at kreditorene får pengene sine, sier Per-Willy til nettavisen. Han understreker at siste handledag på Medby vil være den 31.desember i år, med mindre leverandørene velger å stoppe vareleveransen. - Jeg har hele tiden vært opptatt av å være ærlig mot kundene mine. Vil ikke at det skal komme som et sjokk at vi plutselig er stengt en dag, sier Per-Willy.

Ønsker seg til Rema 1000

Den 31.oktober gikk Per-Willy ut på sin Facebook-profil og fortalte at han hadde søkt på stillingen som ny kjøpmann ved Rema 1000 på Sjøvegan. Dette etter at det ble kjent at nåværende kjøpmenn Nina Årvold og Tor-Ivar Nyland har valgt å avvikle Rema 1000- driften på Sjøvegan fra juli til neste år. Om Per-Willy blir ny kjøpmann er ikke klart. - Nei, jeg vet ikke noe der. Tror avgjørelsen blir tatt ut på nyåret, avslutter Knutsen ovenfor nettavisen.