Salangen-Nyheter

Jensen Elektriske AS:

Legger om sitt fokus

Jensen Elektriske AS har besluttet å si fra seg driften av Euronics- butikken på Setermoen. Det er allerede tilkommet overtaker av driften, og Jensen Elektriske AS forteller at de ønsker å fokusere mer må el-faget. Butikksjef ved Euronics Setermoen Jensen Elektriske AS, Christer Møller (innerfelt) opplyser overfor nettavisen at de har ny butikksjef og eier, og er nå inne i en overgangsfase før ny eier trer inn.

SJØVEGAN/SETERMOEN: Jensen Elektriske AS har besluttet å si fra seg driften av Euronics- butikken på Setermoen. Det er allerede tilkommet en overtaker av driften, og Jensen Elektriske AS forteller at de ønsker å fokusere mer må el-faget.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Før jul besluttet Jensen Elektriske AS å si fra seg driften av Euronics- butikken på Setermoen. Grunnen til dette er at de ønsker å legge alt fokus på elektriker delen av bedriften. Butikksjef ved Euronics Setermoen Jensen Elektriske AS, Christer Møller opplyser overfor nettavisen at de har ny butikksjef og eier, og er nå inne i en overgangsfase før ny eier trer inn. Det vil fortsatt bli butikk på Setermoen, men Møller legger også til at hele Euronics- kjeden har byttet navn ved årsskiftet og heter nå Elon. – Han som overtar driften er en tidligere ansatt hos oss og kjenner butikken og kundene meget godt. For Jensen Elektriske AS sin del så blir vi fortsatt å tilby samme tjeneste innenfor elektrikerfag både til private og til større anlegg, avslutter Møller.