Salangen-Nyheter

Utøvere fra Salangen har prestert godt:

Lekende lett friidrett!

Her viser Vilde Rasmussen (t.v) og Sander Løvhaug (t.h) frem helgens premier.

SJØVEGAN: Fire friidrettsutøvere fra Salangen har deltatt på Tromsølekene og Nord-Norsk Mesterskap i Tromsø lørdag 2. og søndag 3. februar. De har prestert godt, og alle kom hjem til Salangen med medaljer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lørdag 2.og søndag 3. februar ble det arrangert Nord-Norsk Mesterskap i friidrett og Tromsølekene i Tromsøhallen. Salangen stilte med Vilde Rasmussen og Sander Løvhaug i NNM og Simon Løvhaug og Andre Gartland Hoff i Tromsølekene.

Deltagelse

Etter avtale med Friidrett i Nord ble Nordnorsk mesterskap arrangert i klassene junior og senior. Juniorklassen var for utøvere fra og med 15 år til og med 19 år. Seniorklassen var for utøvere fra og med 20 år og oppover. Tromsølekene ble arrangert i klassene rekrutt, 11 år, 12 år, 13 år og 14 år, samt veteranklasse. - Jeg er veldig stolt over de 4 som stilte fra Salangen, forteller trener i SIF-Friidrett, Anita Løvhaug.

Gode prestasjoner

Prestasjonene til friidrettsutøverne fra kommunen var svært gode, og alle utøverne kom hjem med medaljer. Vilde Rasmussen er blitt Nord-Norsk Mester i høyde, og Sander Løvhaug tok 2. plass. Lillebror Simon Løvhaug er Norges desidert beste kulestøter i sin 14-årsklasse. Simon forbedret i tillegg sin personlige rekord i høyde fra 1,50 meter til 1,60 meter. Dermed er han også blant Norges beste i høyde. Andre Gartland Hoff stilte på 60 og 600 meter. Han satte ny personlig rekord på 60 meteren, og slo til med en 2. plass på 600 meter. - Det var veldig moro at alle gjorde det så bra, avslutter en fornøyd Anita Løvhaug.

ANNONSE
Annonse