Salangen-Nyheter

Dro rundt i Midt-Troms:

Leverte minnepenn med konsertinnhold

KONSERT PÅ MINNEPENN: Rune Ottarsen reiste tirsdag rundt i Midt-Troms for å levere minnepenner med konsertopptak til de forskjellige sykehjemmene i regionen. FOTO: TORBJØRN KOSMO

SJØVEGAN: Rune Ottarsen reiste tirsdag rundt i Midt-Troms for å levere minnepenner med konsertopptak til de forskjellige sykehjemmene i regionen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dette gjorde han for å skape glede for brukerne på de forskjellige sykehjemmene foran 17. mai.

Opptakene som ligger på minnepennene er av en konsert som ble gjort nettopp for å skape glede for de eldre på sykehjemmene.

- Vi hadde med fire ungdommer som var med å sang. Vi hadde også en profesjonell gitarist og tre voksne som var med på å synge nasjonalsangen som avslutning på konserten, sier Ottarsen.

Før i tiden har han spilt en del på sykehjem. Det er nå ikke mulig grunnet koronavirusets utspring.

- Det er det fineste vi gjør. Vi ble inspirert når vi så det ble oppfordret til dugnad. Vi tenkte at vi kunne levere dette ut til hele Midt-Troms, sier han.

Minnepennene med konserten leveres til alle sykehjemmene på døren.

- Dette er en ren dugnad. Jeg har vært i Sørreisa, Dyrøy og nå Salangen. Deretter skal turen videre til Lavangen, Bardu, Øverbygd og det nye sykehjemmet på Andslimoen, sier Ottarsen.

Han erkjenner at det gir en god følelse å kunne bidra med noe slikt til sykehjemmene.

- Det er en veldig følsom tur. Det kjennes veldig godt å kunne gjøre dette. Jeg har aldri spilt inn en konsert på denne måten. Det var veldig spesielt å gjøre, sier Ottarsen.