Salangen-Nyheter

Ungdom i Salangen:

Lise inntar politikken

Lise Fjærvoll blir Salangen Arbeiderpartis nye leder. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det spirer og gror i Ap-rekkene i Salangen. Nå kommer 20 år gamle Lise Fjærvoll (bildet) til.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lise Fjærvoll fra Sjøvegan er nominert til fjerdeplass på Salangen Arbeiderpartiets valgliste foran høstens kommunevalg. Ikke nok med det. Sykepleierstudenten som til daglig har sitt daglige virke ved Universitetet i Tromsø, har i tillegg tatt på seg vervet som leder for lokallaget. - Ja det er kanskje tøft gjort å kombinere dette med studiene, men politikk er veldig givende, og jeg ser virkelig fram til å ta fatt på dette, sier Fjærvoll.

Ny i faget

Det var under årsmøtet i forrige uke, at hun ble valgt inn på både lista, og som ny leder av partiet. Tidligere har hun erfaring fra fylkesstyret til AUF. - Dette er andre året jeg er med i fylkesstyret. Jeg har vært aktiv i AUF i tre-fire år, så jeg er jo relativt fersk i faget, sier hun.

Nybakt

For å klare å kombinere alle vervene, skal 20-åringen pendle mellom Tromsø og Sjøvegan. - Det tror jeg ikke blir noe problem. Jeg ivrer for både politikken og studiene, så dette handler mest om hvordan man prioriterer. Det kommer til å gå veldig bra, sier den nybakte kommunepolitikeren til nettavisen.