Salangen-Nyheter

Lite oppsluttning på møte

Det var liten oppsluttning rundt gårdagens gründerrom-møte på Sjøvegan. Kun to potensielle etablerere møtte opp for å høre om gründerrom-prosjektet som pågår i Salangen for tiden. - To personer er bedre enn ingenting, sier prosjektleder Oddgeir Sagerup (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

To potensielle bedriftsetablere i Salangen møtte opp på gründerrom-møtet i går kveld.

Selv om to personer kom på gårdagens grunderrom-møte på Huset mot havet i Salangen, er det bedre enn ingenting. - Jeg er sikker på at det finnes personer der ute som går med en gründer i magen, og som har en ide som de har lyst å sette ut i livet, sier prosjektleder Oddgeir Sagerup. Han er selv fornøyd med oppmøtet som var i går. - Vi fikk to mulige etablerere i Gratangen på møtet vi hadde der i forrige uke, og får vi to i Salangen er det bra, sier Sagerup.


På jakt etter gründere

Han gikk tidligere ut på Salangen-Nyheter å søkte etter etablerte bedrifter som ønsker å drive med produktutvikling eller har ideer om nye produkter. Disse ble invitert på informasjonsmøte ilag med de som ønsker å etablere ny virksomhet i stor eller liten grad.


Skal ta oppsummering

Etter at det siste møtet blir holdt i Lavangen førstkommende torsdag 6.mars, vil Sagerup gjøre opp status. - Jeg håper vi blir en gruppe på rundt en 6 til 8 personer med ideer. Da er vi en gruppe som kan holde på sammen og gjøre hverandre sterkere, sier Sagerup. Han ser lyst på den andre runden med søking etter gründere i Indre Sør Troms.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse