Salangen-Nyheter

Men formalitetene gjenstår

LIV- leder er ansatt

Prosjektgruppa til Lavangen i Vekst, med Viktor Andberg, Jens Arvid Bratsberg, Trude Berg, Erling Hanssen og Stig Stokkland. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

TENNEVOLL: Endelig er prosjektlederen for Lavangen i Vekst på plass. Eller er han egentlig det?

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Gunnar Berglund er ansatt som prosjektleder for samfunnsutvikling (LIV) – Lavangen i vekst. Det melder Lavangen kommune på sine hjemmesider. Han ble ansatt av formannskapet sist fredag. Gunnar Berglund, 62 år, er født og oppvokst på Tennevoll. I dag er han bosatt i Tromsø, der han er selvstendig næringsdrivende innen strategi og forretningsutvikling. Når nettavisa ringer vil Berglund ikke si mye. -Jeg skal på et møte på Tennevoll onsdag. Det er en stor sjanse for at jeg tar stillingen, men det er endel formaliteter som må på plass først.

Naturlig del av prosessen

- Vi er kjempeglad, sier ordfører og prosjektansvarlig Viktor Andberg til nettavisen . - Det har vært to søkerunder, og nå har vi fått ja fra en som ønsker å ta stillingen. Første reserve er Ole Johnny Røstvold, og andre reserve er Anita Bjørkli Karlsen, opplyser Andberg, som sier at Lundberg har sagt ja til stillingen. -Ikke alt er 100% på plass, men vi forventer at vi kommer fram til enighet. Og vi ser det som en naturlig del av prosessen å legge det ut på hjemmesiden, i og med at det er almenn kjent allikevel siden fredag, sier ordføreren.

Positiv lokal samfunnsutvikling

Lavangen i vekst (LIV) er et tre-årig fellesprosjekt mellom næringslivet, frivillig sektor og kommunen. Det skal være en motor for å få til nyskapning og utvkling. De fire mål i prosjektet er: kommunen som utviklingsaktør, næringsutvikling, stedsutvikling og bolyst.